16.06.2010. (srijeda)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hvala na hodočašću ovom Svetištu odakle ćete ponijeti velike milosti svojoj obitelji.

Vidim vaše križeve. Djeco moja, kad vi trpite i Ja trpim s vama.

Žalosna sam što se malo čitaju moje Poruke. Uzmite prijašnje Poruke i čitajte. Sve što sam ranije govorila sad se obistinjuje.

Djeco moja, sami vidite katastrofe. Vidite čišćenje na ovom svijetu. Govorite: "gdje je taj Bog da nas spasi?" Djeco moja, sve što je Bog stvorio, stvorio je dobro i zdravo, ali bijaše one zlo koje smuti pamet ljudima.

Djeco, vi gledate samo bogatstvo: da sve više i više imate, da se bolje hranite i da uživate na ovom svijetu. Naučnici nisu mislili na opstanak svijeta nego na uništenje svijeta. Sad možete samo moliti da vam se Stvoritelj smiluje.

Djeco moja, vi iz daleka, vi koji hodočastite sva moja Svetišta, hvala vam na hodočašću.

Sad vas liječim. Neke sam nove započela liječiti. Djeco moja, vi koji trpite i šutite, blago vama. Vas koji svaki mjesec dolazite, Ja blagoslivljam i uslišavam vaše molitve. Djeco moja, mnogi niste mogli doći, ali Ja i vas liječim, Ja sam s vama.

Djeco, nekad se sjetite moliti u 12 sati nocu kao što ste nekada molili. Prikazujte molitve iIi Krunicu koju molite da se ublaže katastrofe koje ce se uskoro dogoditi.

(Živka je rekla: "Majka je pogledala na svećenika koji je bio u Svetištu, a zatim na sve nazočne hodočasnike i rekla:“) Djeco moja, ne ogovarajte svećenike jer vi ne znate što je i tko je u njihovom srcu.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu na moju nakanu.

Sve vas blagoslivljam i sve što ste ponijeli na blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.


Molite, molite, molite!