16.07.2010. (petak)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hodočasnici moji, hvala na hodočašću ovom mojem Svetišitu i na hodočašću u sva druga moja Svetišta.

Vidim mnogi od vas željeli su hodočastiti na Srakane. Djeco moja, Ja sam ovdje i tamo. Djeco, Ja sam jedna a sa više imena. Ja molim da se svi raseljeni sa otoka, a pogotovo sa Srakana, sjete svojih ognjišta. Vratite se ponovo u svoje rodno mjesto. Neka zasvijetle vaša ognjišta.

Djeco moja, vi hodočasnici koji ste došli po ovoj vrućini iz daleka samo da biste hodočastili u ovaj dan, nećete otići praznih srca ni praznih ruku. Djeco moja, vi dobročinitelji koji dajete za ovo Svetište, Isus će vas trostruko nagraditi.

Djeco, ne ogovarajte jedni druge, pogotovo svećenike, već bdijte i molite za njih.

Vidim da govorite kako nema tko moliti. Djeco,gdje je jedan tu smo i mi. Više puta čujete glasove koji mole zajedno sa vama. Njihovi glasovi se ujedinjuju sa vama koji molite jer mislite na njih.

Djeco moja, od danas je izabran još jedan član a to je MARISTELA. Ona je od početka čitala i umnožavala Poruke. A vi ostali nemojte osudjivati jer vi niste suci. Ona neka pridje i neka kaže: "Da, tu sam".

Djeco moja, blagoslivljam sve vas i sve što nosite sa sobom za blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji. I dalje ću liječiti one koji su u vjeri. Djeco, ne pokleknite na ovom putu i ako je trnovit.

Izmolite jednu zlatnu krunicu po mojoj nakani.


Molite, molite, molite!