16.03.2011. (Srijeda)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hodocasnici moji, hvala na hodocašcu ovom Svetištu. Hvala što vas ništa ne može zasmetati: ni kiša ni vjetar. Ne smeta vam zato što je vaša vjera veca i jaca od toga.

Djeco moja, pozivam vas na molitvu, ne samo devetnica nego da stalno molite za cijeli svijet. Vidite, velike se katastrofe dešavaju.

Djeco, svi vi koji trpite, prikazujte vaša trpljenja za duše u Cistilištu. Djeco, mnogi su stradali a da se nisu pomirili s Bogom.

Evo, sada gledam kako Zemlja tutnji. Djeco i ranije sam govorila da ste vi krivi i da ste vi (naucnici) uništili ovaj planet (Zemlju). Ah, niste htjeli vjerovati u Moje Poruke dok sam pozivala na molitvu i na obracenje. Vi ste mislili samo na bogatstvo.

Djeco moja, Otac Nebeski ne može više izdržati i zato dopušta sve ovo. Djeco, nastojte živjeti po Božjoj zapovjedi.

A sada u ovoj korizmi, pomognite onima koji su zahvaceni katastrofama i koji trpe. Nemojte misliti da mi ne znamo vaša bogatstva. Vi koji nemate (oskudjevate) možete moliti za unesrecene. Djeco moja, svi ste moja djeca, nema: crni, bijeli, žuti. Svi ste mi jednaki.

Sad, evo pocinjem lijeciti neke nove duhovno i tjelesno. Vjerujte da budete izlijeceni.

Blagoslivljam sve vas i sve što ste ponijeli sa sobom za blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji. Izmolite 1 Zlatnu krunicu po mojoj nakani.


Molite, molite, molite!