16.09.2011. (Petak)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hvala na hodočašću ovom Svetištu.

Djeco moja, kad bi vi znali koliko vas ljubim i štitim pod svojim plaštem, ne bi nikada odustali od hodočašća mojeg Svetišta.

Djeco moja, budite spremni kad god vas pozovem na molitvu.

Djeco, nekad ne možete spavati pa se pitate zašto? Djeco, meni su potrebne vaše molitve. Budite budni u molitvi i prikazujte vaše molitve za cijeli svijet. Još ima puno bezbožnika i njima treba obraćenje. (Majka je uzdahnula i rekla): »Ah kad bi oni znali da bez vjere neće moći k Isusu i Ocu Nebeskom.«

Djeco moja, Ja još držim ruke Nebeskog Oca da ne ošine cijeli svijet. Zato molim da molite za one koji su preminuli nepomireni s Bogom. A molim i moje sinove da se potrude, da traže one izgubljene, kao što je Isus ostavio sve dok nije pronašao izgubljene.

Sad blagoslivljam sve vas i sve što ste ponijeli sa sobom za blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.

Izmolite jednu Zlatnu Krunicu po mojoj nakani.


Molite, molite, molite!

-----------------------------------

Napomena:

Prilikom dosadašnjih ukazanja Majka bi lebdjela na oblačiću dosta visoko iznad zemlje (kao nebeska Majka-Kraljica neba).

Živkin bi pogled bio uzdignut prema nebu. Danas, prvi put, kao nikada do sada, Majka je stajala na oblačiću koji je bio uzdignut malo iznad zemlje. Živka je rekla da joj je Majka bila blizu i da su se gledali oči u oči. Živka ju nije u vezi s tim ništa pitala, niti joj je Majka o tome išta rekla.

Razmišljajmo o tome zašto nam je nebeska Majka došla tako blizu.