BLAGDAN PREČISTOG SRCA MARIJINA

16.6.2012 (Subota)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hodočasnici moji, hvala na hodočašću ovom Svetištu.

Vidim vaše križeve – vaše boli. Vi koji trpite, nosite i dalje svoj križ. Djeco, znajte, da ćete se spasiti samo po križu. Trpite kao što je Isus trpio. Opraštajte onima koji govore: »Neka vas sada Majka spasi i ozdravi.« Djeco moja, molite za te osobe jer ne znaju što govore. Djeco, oni ne znaju da trpite i za njih. I ona djeca koja trpe u neimaštini trpe da vas bogate iskušamo Isus i Ja.

Djeco moja, vi bogati, vaše bogatstvo je ovdje na Zemlji. Vi ste vezani za to bogatstvo a siromašni će biti bogati kod nas. Djeco cijeloga svijeta, koji trpite, budite radosni. Ne pokleknite nad njihovim bogatstvom.

Ah, djeco moja, mi možemo dati sve siromasima, pa i bogatstvo, sli njima to nije vrijedno kao što smo Isus i Ja.

(Majka je Živki pokazala svoje Srce): Djeco moja, ovo Srce nije samo za vas već je to Srce cijeloga svijeta. Sinovi moji neka što više propovijedaju ljubav i mir. Neka ne gledaju tko je koje vjere i boje kože. Znajte da je jedan Otac a to su tri Božanske osobe: Otac, Sin i Duh Sveti.

Molite 9-nicu za cijeli svijet – za obraćenje. Blagoslivljam vas i sve što nosite sa sobom na blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu po mojoj nakani.

Molite, molite, molite!