16.10.2012 (Utorak)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hodočasnici moji, hvala na hodočašću ovom Svetištu gdje ćete primiti velike milosti.

Djeco moja, vidim, da neki imaju velika trpljenja. Mnogi znaju, da im je to križ i htjeli bi ga odstraniti, ali ne mogu sve do uskrsnuća.

Djeco moja, ne svojatajte Svetište. Nije samo vaše. Ja sam došla za sav svijet, pogotovo za one koji pomažu Zajednici. Djeco moja, ne gubite vjeru nego vjeru učvršćujte. Ne padajte pod tim teretom. Ja se svuda ukazujem i svuda različito. I ovdje sam se ukazivala u raznim bojama odjeće. Tada Mi niste rekli, da nisam Kraljica ljubavi zato što dolazim u različitoj odjeći. I sad bih željela, da nitko od vas ne kaže da to nisam Ja. A što ako oni vide u duhu kako se njima ukazujem i tako se žrtvuju za ukazanja i za izgradnju? Da li sam se Ja ukazala Serdju? Ne, nego kako Me je Živka vidjela tako je opisala. (Serdjo je u samom počecima izradio kip i slike Majke Kraljice ljubavi).

Djeco moja, neće Živka biti vječno ovdje. Zapamtite, tu će biti drugi vidioci. Znajte da vas neću napustiti. Odavde branim svijet kao što sam vas obranila s ovoga mjesta.

Ne sudite svećenike jer nisu svi isti. Ovih dana bacaju drvlje i kamenje na njih. Žalosna sam jer se moj neprijatelj nasladjuje na to.

Vas zadužujem da molite devetnicu. Klanjajte se Presvetom Oltarskom Sakramentu, pa i noću oni koji mogu.

Izmolite jednu Zlatnu Krunicu po mojoj nakani. Sve vas blagoslivljam i sve što ste ponijeli na blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.


Molite, molite, molite