16.11.2012 (Petak)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hodočasnici moji, hvala na hodočašću ovom Svetištu. Hvala za bdijenje i na molitvi. (U noći od 15. na 16. studenog po cijeloj se Hrvatskoj bdijelo i molilo za pravednu presudu hrvatskim generalima kojima se godinama sudi u Hagu.)

Djeco moja, u rat se išlo s molitvama na ustima i pobijedili smo sotonu. I noćas ste bdijeli i molili i sad smo sotonu dotukli. (16.11.2012 donijeta je u Hagu oslobadjajuća presude hrvatskim generalima).

Djeco moja, sve što tražite od Nebeskog Oca, Isusa i Mene, znajte da te molitve nisu izgubljene. I dalje molite, ne samo za vas i vašu zemlju, nego molite za cijeli svijet. Sva su djeca Božja a ginu i danas. Izmolite 9-nicu za zemlje koje su u ratu. Nikad ne gledajte koje su narodnosti, koje vjere i koje boje kože. Svi su djeca Božja.

Djeco, svi koji ste prisutni i oni koji su ostali doma jer nisu mogli doći, a željeli su doći, Ja vas blagoslivljam.

Djeco moja, hvala svima koji se žrtvuju za ovu zajednicu i onima koji daju doprinos za ovu Zajednicu. Hvala i onima, koji hoće da Me nacrtaju, Mene Kraljicu ljubavi. Nemojte im se suprostavljati. Djeco, Ja sam jedna - jedna sam Bogorodnica. Vi me štujte i molite onakvu kakva jesam - onakvu kako Me tko vidi.

Djeco, vi koji trpite, prikazujte vaša trpljenja za mir u svijetu. Sad je najpotrebnije: MIR I LJUBAV.

Izmolite jednu Zlatnu Krunicu po mojoj nakani.


Molite, molite, molite!