16.06.2013. (Nedjelja)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hvala na hodočašću ovom Svetištu gdje ćete primiti velike milosti. Hvala vama iz bliza i vama koji ste došli iz daleka. (Na hodočašću so bili hodočasnici iz Austrije predvojeni dvojicom svećenika.)

Djeco moja, vidim da su vam teški križevi koje nosite. Nemojte kukati nad njima nego ih strpljivo nosite. Sjetite se kako je Isus strpljivo nosio svoj Križ, ali ga je nosio za vas i za cijeli svijet. Djeco, križ nije beznačajan. Vi ne možete znati zašto on ili ona nosi križ. Zašto netko nosi križ znamo samo Isus i Ja.

Djeco moja, čitajte ranije Poruke koje sam vam dala. Sada se sve više otkriva. Mnogi su govorili kako Majka plaši svoju djecu. Djeco moja, Ja sam vas samo upozoravala što će se zbiti, a to samo zato da se vi pripremite za obraćenje, za molitvu, za pomirenje s Bogom.

Djeco moja, mnogi u svijetu umiru a da se nisu pomirili s Bogom. Sad ponovno pozivam na obraćenje. Ne tražite Boga krivim putem jer tako ćete zalutati. Djeco moja, potražite Boga u crkvama. Potražite svećenike i oni če vas dovesti do Nas.

Sad blagoslivljam vas i sve što nosite sa sobom za blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu po mojoj nakani.


Molite, molite, molite!