16.07.2014. (Srijeda)
GOSPA KARMELSKA - DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hvala na hodočašću ovom Svetištu. Mnogi su danas hodočastili na Srakane. Ja sam rekla, kad sam ovdje 16. srpnja, onda sam i tamo za vrijeme sv. Mise. Sjetite se nekad moliti za one koji su otišli sa ovoga mjesta da se ponovno vrate na svoja ognjišta na Male Srakane.

Djeco moja, imate zagovornike kod nas a to su Anton i Marija. Kad vam je teško molite njih, jer oni molitve prinašajo Isusu, Meni. Oni su nosili preteški križ. Oni su bili privezani i bičevani a nisu mrmljali.

Djeco moja, molite za cijeli svijet, da poprave sve ono što su skrivili i uništili, ako žele da budu spašeni. Čaša se gnjeva prelijeva. Molite da se zaustavi ovaj gnjev. Vi ne znate što će sve biti. Vi ne vidite ništa. Zato molim da se osnivaju molitvene zajednice i da mole. A vi izdržite do kraja ovog puta.

Posebno molim da ne ogovarate svećenike jer nisu svi isti. Nisu svi pozvani. Molite za svećenike koji trpe za vas, koje bičujete ali s riječima.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu po mojoj nakani. Sve vas blagoslivljam i sve što nosite sa sobom za blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.


Molite, molite, molite!


Srakane su mali otok nedaleko Malog Lošinja. Posvećen je Majci Božjoj Karmelskoj. Bivši stanovnici M. Srakana, koji su raseljeni po čitavom svijetu, rado se sastanu na sv. Misi u Srakanama dana 16.07. kad se slavi spomendan Majke Božje Karmelske.