16.08.2014. (Subota)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hodočasnici moji, hvala na hodočašću ovom mojem Svetištu gdje ćete dobiti velike milosti.

Djeco moja, neka Me nitko ne prisvaja. Ja sam Majka cijeloga svijeta. Veliki je razdor u obitelji kao i u cijelome Svijetu. Mnogi se prozivajo da su Božji, da su vjernici, a u stanju su i svoje ubijati. Neka malo promisle da li njih vodi Duh Sveti ili zli duh.

Djeco moja, molite za mir u svijetu da ih naša - Isusova i Moja ljubav obasja. Da počnu ljubiti. Vi djeco moja, vi koji molite, molite devetnicu za mir jer vidim sotonu kako širi mržnju. Vjerujte, kao što ste do sada vjerovali u pobjedu. Samo ljubav pobjedjuje.

Djeco moja, sve vas liječim. Od Podbrda sam započela liječiti vas. Mojim sam vas plaštem pokrivala cijelo vrijeme dok ste u procesiji prema Svetištu molili krunicu.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu po mojoj nakani.

Blagoslivljam sve vas i sve što ste ponijeli za blagoslov. Nosite Moj blagoslov svojoj obitelji.


Molite, molite, molite!


Napomena: Živka je rekla: Majka obično dolazi sva u sjajnoj zlatnoj odjeći za velike blagdane kao na primer za Veliku Gospu, čiji smo spomendan jučer proslavili. Budući da je danas došla sva u sjajnoj zlatnoj odjeći, ja sam joj rekla šta se nije presvukla." Ona se je nasmješila i rekla: "Dijete moje, i danas je blagdan."