16.07.2015 (Četvrtak)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hodočasnici moji, svi koji ste hodočastili i koji ćete hodočastiti, dobili ste i dobit ćete velike milosti.

Djeco moja, vidim vaše križeve i vaše boli. Kad god vas zaboli sjetite se nas, Isusa i Mene, što mi sve trpimo za sve vas i za cijeli svijet.

Djeco, molite za jedinstvo kršćana. Ne dozvolite da onaj kukolj što je posijan uguši sve vas. Molite i prikazujte vaša trpljenja za mir i ljubav u svijetu. Molite devetnicu za moje drage sinove (svećenike i misionare). Ne mislim samo one u vašoj domovini nego i za one u drugim zemljama koji trpe progonstvo. Zamislite, ako ubiju pastira što će raditi sa stadom. Molite zato devetnicu i prikazujte sve boli i sva trpljenja za njih.

Djeco moja, danas sam posjetila i otok Srakane i tamo sam podijelila velike milosti. Neki, kojih danas nema na ovom Brdu Ukazanja, bili su na Srakanama (na sv. Misi). Djeco, odavno sam rekla da se svi raseljeni sa otoka vrate na svoja ognjišta, ali u domovini nitko ih nije pozvao da se vrate. Nepozvani se plaše da će biti bez posla i bez perspektive. Vi i dalje molite da im se u domovini smiluju za njihova zapošljenja-zapošljavanja.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu na moju nakanu. Blagoslivljam sve vas i sve što ste ponijeli za blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.


Molite, molite, molite!


Spomenute Srakane: Ovdje je crkva posvećena Majci Božjoj Karmelskoj, gdje se svake godine slavi sv. Misa 16.07. u godini na čast Majke Božje od Karmela.