DVADESETOSMA OBLJETNICA UKAZANJA KRALJICE LJUBAVI U MALOM LOŠINJU
16.02.1990. - 16.02.2018.

16.02.2018 (Petak)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Djeco moja, hodočasnici moji, hvala na hodočašću sinoćnom, današnjem i budućim hodočašćima u ovo Svetište. Hvala na požrtvovnosti.

Hvala i mojim sinovima na prvim koracima.

Djeco moja, nemojte misliti da nisam sinoć bila s vama. Nemojte misliti, da ću dopustiti da moj Sin bude sam za Oltarom. Ja sam stalno s Njime dok vi blagujete.

Djeco moja, sad su posni dani ali ne da stavite na stranu ono što postite već da nahranite, napojite i zaodjenete potrebite. Ne samo da to činite svojima već i ostalima koji nisu vaši. Ne samo dobrima nego i zlima. Ne pozdravljajte samo one koje poznajete nego i one koje ne poznate - koje smatrate da nisu vaši.

Djeco moja, kada dijelite, neka ne zna lijevica što čini desnica. Ne trubite pred svima jer će to Isus gledati u tajnosti. On sve čini u tajnosti.

Djeco moja, sve što mislite pitati mene pitajte vaše pastire. Ja vama kažem: "Carevo dajte caru, a ono što je Božje dajte Bogu. Neka svatko razmisli što sam rekla."

Djeco moja, molite za kršćanstvo, da opstane i tamo gdje je njegovo progonstvo. Molite za njih. I oni su prognani kao što smo i Ja i Josip bili prognani.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu na moju nakanu.

Sve vas blagoslivljam i sve one koji su bolesni i nisu mogli doći.


Molite, molite, molite!